BK Pac levererar alla typer av film för packning av livsmedel.

Med marknadens bredaste sortiment har vi möjlighet, att från våra lager i Kristianstad och Göteborg, leverera neutralt emballage för packning av alla typer av livsmedel, till alla typer av packmaskiner.

Vår grafiska avdelning inom BK Pac är behjälplig med allt från kreativa idéer, designförslag och ändringar av befintlig design till färdigt tryckklart material.

Vårt erfarna team av säljare har bred teknisk insikt och kunskap omkring olika typer av maskiner – en kompetens som gör BK Pac till en föredragen samarbetspartner när livsmedel skall emballeras.

Film

Film

BK Pac arbetar med certifierade producenter. BK Pac leverar transparenta över- och underbanor, styva underbanor, lid-film, krympfilm, samt hela sortimentet av unik film från Sealed air/Cryovac.

Samtidigt erbjuds tryckta filmer med både flexo- och djuptryck antingen som sandwichtryck eller yttryck, i upp till 10 färger + lack.

Läs mer!
Tråg

Tråg

BK Pac har Sveriges bredaste och mest konkurrenskraftiga sortiment av tråg till alla typer av produkter inom livsmedelsindustrin.

Läs mer!
vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Vakuumpåse med barriär till packning av alla typer av livsmedel. Kan levereras i olika kvaliteter, även metalliserat och/eller med tryck.

Läs mer!
hinkar

Hinkar

NYHET I BK PAC

BK PAC kan nu erbjuda ett komplett produktprogram i kvalitetshinkar från Groku, en av Tysklands största tillverkare av hinkar.

Läs mer!
Lådor

Lådor

BK Pac levererar lådor i alla storlekar och kvaliteter, i solidpapp eller well. BK Pacs designstudio utvecklar en ytterlåda i tät dialog med kunden – snabbt och effektivt

Vi lagerhåller en hel del standardlådor för omgående leverans och kan även lagerhålla kundunika lådor efter avtal.

Läs mer!
Diverse

Diverse

BK Pac har ett stort sortiment av övriga förbrukningsvaror som kompletterar er verksamhet. BK Pac kan täcka de flesta av våra kunders behov av övriga förbrukningsvaror såsom t.ex. hinkar, påsar, skinknät, absorbers, charkpapper, laxbrätten m.m.

De flesta produkterna är lagerartiklar för omgående leverans.

Läs mer!